Wat doe ik?

Coaching en massages dit op een geheel eigenwijze manier.


Mijn grote leidraad in dit geheel is de levenswijze van het taoisme, tantrisme en de Chinese geneeskunst. Met daarbij een waslijst aan gevolgde opleidingen. En dan mijn eigen rugzak die iets weg heeft van baggage van Paris hilton als ze op vakantie gaat .....


Ik luister en kijk naar je, ik steek je niet in vakjes want ieder mens is uniek. Jij vertelt me iets maar wat verteld je lichaam en je gelaat dan?. Ik ben een soort chirurg die boort in je verleden tot in het diepst van je ziel. Dus niet keer op keer terug naar 1 bepaald voorval of 1 persoon. Ik bekijk samen met je de positieve ervaringen in dit leven, je afkomst, hoe voel je je momenteel. En dan gaan we pas naar je trauma's of psychische of fysieke problemen. Alles is een geheel.

Ik ben steeds op zoek naar vergeten of vermiste puzzelstukjes. Of dat stukje van jezelf dat je niet wil zien. Als een spiegel fungeer ik in dit geheel. Wat je nu ziet hoe voelt dit, kende je dit van jezelf? Wil je hier iets mee doen?

Ik sta je bij in moeilijke en/of cruciale perioden in het leven. Door inzicht te geven in jezelf en wie jij bent, maar ook in je situatie.

In gesprek gaan zonder schroom. Een geen alledaagse maar authentieke aanpak. Met misschien voor sommigen ook geen alledaagse onderwerpen, vragen, twijfels enz. 


Coaching intake gesprek 90 min.

Vervolg sessie 60 min. 

Tao massage 60 min Echter 90 min. vrij houden in uw agenda vanwege het gesprekje vooraf en het douchen.