MASSAGES

Ik werkt des gewenst nauw samen met uw huisarts, oncoloog, gynaecoloog, endocrinoloog of uroloog.

Tao massage & Tao tantra massage 

Eén lichaam, geen opstakels als één geheel aangeraakt en geraakt worden. Om te transformeren en te helen. Om te groeien en te bloeien. Naar balans in je hele ZIJN. 

Vroeger geloofde men dat taoïstische mensen enig vertrouwen hadden in het najagen van alchemie en zelfs onsterfelijkheid. Deze bepaalde aanrakingstherapie is gebaseerd op de filosofie van het taoïsme, chinese geneeskunst, tuina, quantum touch, relaxatie technieken, meridiaanleer en energetisch werk. Ik concentreer me tijdens jou behandeling  dus daarom niet alleen op de fysieke ontspanning, trauma's, herinneringen maar ook op je zijn en je spirituele ontwikkeling. 


Het doel van de therapie is om de ziel, het lichaam en de geest met elkaar "terug" in harmonie te brengen. 

De geblokkeerde energie zou dan worden vrijgegeven op verschillende fysieke niveaus van het lichaam, wat voor het taoïstische energiewerk is. Het helpt de energiestroom door je lichaam te verbeteren en te vergroten , wat tot uiting komt in joie de vivre en verhoogde levendigheid.


Er zijn verschillende vormen van Tao-massages, maar de speciale vorm van mijn eigen massage is er gekomen na vele gesprekken en jarenlange ervaring.  Deze massage kan eventueel uitgebreid worden met tantra invloeden. Dit is echter geen erotische of seksuele massage. Hiervoor verwijs ik u graag door.

 

Deze massage duurt 1.5 tot 2 uur inclusief gesprek gesprek en douchen.

Prijs Tao massage v.a. 80 euro

Prijs Tao tantra massage v.a. 120 euro