HUISREGELS

- Ik werk uitsluitend op afspraak. Het 1ste contact is altijd een telefonisch gesprek. Geen anonieme oproepen!

- Kom niet eerder dan de afgesproken tijd. 

- Ethiek, respect, discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Vertrouwen en vertrouwelijk. 

 Ik behoud mij te alle tijden het recht om iemand niet toe te laten tot de praktijk en ook niet te behandelen.

Een afspraak die je telefonisch, via WhatsApp of per mail maakt, is bindend en kan ook alleen telefonisch, via WhatsApp of per mail worden verzet of afgezegd. Tot uiterlijk een dag van tevoren kan je een afspraak kosteloos verzetten of afzeggen. Bij afzeggen of verzetten op de dag zelf breng ik 50% van de behandelingskosten in rekening. Bij 'no show' breng ik 100% van de behandelingskosten in rekening.

- Gelieve uw gsm of andere apparaten uit te zetten of in de auto te laten. 

Tijdens de eerste afspraak begin ik met een anamnese/gesprek over jou, jouw ziekte(s), klachten, lichamelijke conditie, medicijngebruik, leefgewoontes en je verwachtingen van de massage of behandeling. Je bent zelf verantwoordelijk voor het geven van (juiste) informatie. Aan de hand van deze informatie, maar ook tijdens de behandeling, kan ik besluiten je niet (verder) te behandelen en je doorverwijzen naar een arts of specialist. Heb je klachten en twijfel je of je gemasseerd mag worden? Vraag dit dan eerst na bij je arts.

De praktijk is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen, beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen. 

Geen erotische massages, b2b, happy ending, intiem, naakt (of in lingerie) masseren of uitwisseling van massage mogelijk!!!


Mocht u hier vragen over hebben mag u mij altijd even bellen 0471310462